0788355944; 0735479497

mobilavogue@gmail.com

Servicii

Asistență specializată pentru alegerea mobilierului potrivit nevoilor tale

Știm prea bine că nu e deloc simplu să îți alegi mobilierul pentru casă, birou sau orice alt spațiu. Trebuie să ții mereu cont de stilul abordat, dimensiunea spațiului de mobilat și utilitatea efectivă pieselor de mobilier. Tocmai din aceste motive am implementat un serviciu GRATUIT de consiliere. Profită de el și vei vedea cât de plăcută poate fi apoi experiența mobilării spațiului tău.

Fiind specialiști în domeniul amenajărilor de interior, designerii noștri vor ști exact de ce ai nevoie ca să completezi spațiul cu gust și în stilul care ți se potrivește cel mai bine. Ei îți vor recomanda materialele pentru mobilă, imprimeurile și piesele de mobilier necesare utilării spațiului, iar ție nu-ți va rămâne decât să iei cea mai bună decizie și să te bucuri de rezultatul final.

Contactează acum designerii MobilaVogue.ro!

Pentru a intra în legătură cu unul dintre designerii noștri, nu trebuie decât să completezi solicitarea din formularul alăturat și în scurt timp vei fi contactat pe email sau la telefon.

Poți, totodată, să ne vizitezi showroom-ul din Târgu-Mureș, unde vei găsi piese de colecție și, desigur, unde vei putea să îți lași datele de contact. Designerii MobilaVogue.ro vor lua legătura cu tine în vederea unei întâlniri sau te vor ajuta prin email sau la telefon, cum preferi.

Our Brands

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

X