0788355944; 0735479497

mobilavogue@gmail.com

Prelucrarea datelor personale

BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL ON-LINE MOBILAVOGUE!

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre si termenii contractuali inainte de utilizarea site-ului şi inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa info@mobilavogue.ro.

Acest site web (numit in continuare “SITE”) este administrat de S.C. RUSDECOR SRL (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Str. Dimitrie Cantemir, nr. 19, 540099, Targu Mures, judeţ Mureş, România inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J326/1131/2013 si avand C.I.F.: RO 32431222, telefon/fax: 0726/127500, cont IBAN RO75BTRLRONCRT0233914001, deschis la Banca TRANSILVANIA, Agentia Targu Mures, capital social 200 lei.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda. SOCIETATEA pune la dispozitia CLIENTILOR mijloacele tehnice necesare pentru identificarea şi corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor, prin introducerea numelui de utilizator si a parolei;

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT;

CONSUMATOR – orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, la preturile, caracteristicile si termenele de livrare specificate in confirmarea comenzii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora, conform prezentelor TERMENI SI CONDITII.

MOBILAVOGUE.RO reprezinta SOCIETATEA, astfel cum este definita mai sus.

SITE: pagini web apartinand S.C. RUSDECOR SRL care se afla la adresa www.mobilavogue.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre SOCIETATE. Prezentul site cuprinde: texte, imagini, baze de date, produse, logouri, softuri, animatii, filme, oferte si orice fel de informatii, reclame, etc. si consituie “continutul” site-ului www.mobilavogue.ro care  este in intregime proprietatea SOCIETATII.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SOCIETATII.

UTILIZATOR reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII

SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza urmatoarele:

1. Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site sau din cataloage in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.

2. Continutul site-ului www.mobilavogue.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si Caracteristicile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. De aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare. MOBILAVOGUE.RO va depune toate eforturile pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

3. SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. In aceste cazuri, SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. MOBILAVOGUE.RO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

4. MOBILAVOGUE.RO nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate, complete si exacte prin solicitarea de informatii prin contactarea telefonica sau prin mail a SOCIETATII.

5. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Preţurile se vor confirma de consultantii nostri, prin confirmarea comenzii si emiterea facturii proforma sau facturii fiscale.

6. Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil intotdeauna. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

7. Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc. Consultantii nostri vor confirma disponibilitatea pentru fiecare produs in parte.

8. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

9. MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

10. MOBILAVOGUE.RO nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.

11. MOBILAVOGUE.RO nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii sau ca urmare a modificarii, suspendarii sau intreruperii serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.

12. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termenii si conditiile de utilizare a site-ului:

 1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de MOBILAVOGUE.RO prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea MOBILAVOGUE.RO de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea MOBILAVOGUE.RO.

 2. MOBILAVOGUE.RO va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 3. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibili in acel moment.

 4. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea respectarii TERMENILOR SI CONDITIILOR pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de MOBILAVOGUE.RO.

13. MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

14. MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

15. MOBILAVOGUE.RO nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

16. Exceptand obligatia legala de garantie, MOBILAVOGUE.RO nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului;

 2. serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

 3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

17. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

18. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

19. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, clientilor, partenerilor sai sau tertilor.

20. MOBILAVOGUE.RO nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.

21. MOBILAVOGUE.RO nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile MOBILAVOGUE.RO.

22. MOBILAVOGUE.RO nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 1. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;

 2. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

 3. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;

 4. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI, DREPTURI DE AUTOR SI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre MOBILAVOGUE.RO, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de MOBILAVOGUE.RO ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit, cu scopul de a facilita vanzarile.
2.3. MOBILAVOGUE.RO este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului, continutului acestuia, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si asupra tuturor materialelor integrate in SITE, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, partial sau integral, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de MOBILAVOGUE.RO prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila, precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ale MOBILAVOGUE.RO.

3. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

1)     In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate si nu este valabil pentru persoane juridice. In cazul in care se doreste acest lucru,adica facturarea pe persoana juridica se face un alt contract si se discuta termenele si conditiile.

2)     Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

3)     Programul de lucru pentru relatii cu clientii al magazinului online: 09:00 – 16:00 si sambata: 09:00 – 13:00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, daca nu se precizeaza altfel in cadrul site-ului.

4)     Timpul MAXIM de confirmare sau neacceptare a comenzii va fi de 48 de ore de la lansarea comenzii pe site indiferent de modalitatea in care comanda este realizata (email, formular, sistem de comanda, etc.), cu exceptia comenzilor facute in zilele de sambata, duminica sau zile de sarbatoare legala, cand termenul curge de la prima zi lucratoare dupa cea in care s-a plasat comanda.

5)  Pentru toate comenzile realizate in weekend confirmarea va avea loc luni in prima parte a zilei.

6)   Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII, din partea CLIENTULUI. Acceptarea comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

7)     SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

8)     Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la data confirmarii COMENZII de catre SOCIETATE si cu respectarea termenului de livrare, pretului si modalitatii de plata specificate in confirmarea comenzii.

9)     Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.

10)  COMANDA, odată confirmata, este stocata electronic de către SOCIETATE. La solicitarea clientului, SOCIETATEA va trimite in maxim 30 zile de la solicitarea scrisa din partea CLIENTULUI  copie dupa comanda emisa si confirmarea de comanda.

11)  Comanda telefonica – Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant al MOBILAVOGUE.RO. Termenii si condiitile se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice. In acest caz, CLIENTUL autorizeaza consultantul de vanzari sa inregistreze comanda in numele sau, daca are cont pe site-ul MOBILAVOGUE.RO

OBIECTUL CONTRACTULUI.

12)  Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele si serviciile prezentate pe site si cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE, confirmate de catre SOCIETATE.

13)  Clientul va verifica inainte de plasarea comenzii descrierea si caracteristicile produselor, codul produsului de pe site si cantitatea.

14)  Clientii isi asuma cantitatea si codurile produselor comandate. In caz de diferente intre codul produsului si denumire, SOCIETATEA considera comanda ca fiind facuta pentru codul produsului.

15)  MOBILAVOGUE.RO va incerca sa contacteze timp de 24 de ore clientul pentru a i se confirma comanda si clarifica obiectul comenzii. Dupa acest termen, MOBILAVOGUE.RO are dreptul de a suspenda comanda pana la contactarea CLIENTULUI sau de a o confirma conform comenzii emise si luand in considerare codul produsului indicat.

16)  Disponibilitatea produselor, pretul final si termenul aproximativ de livrare, se comunica prin confirmarea comenzii de catre consultantul nostru de vanzari.

PRETUL CONTRACTULUI.

17)  Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.mobilavogue.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil.

18)  În general, pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE.

19)  Preturile afisate NU includ TVA de 24%, cuantumul prevazut de actele normative in vigoare.

20)  Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz, in functie de stocul disponibil si de preturile primite de la furnizori/producatori. Cu ocazia confirmarii comenzii, SOCIETATEA va indica pretul exact al produselor, cu indicarea costului transportului si altor servicii daca sunt solicitate de client si acordate de MOBILAVOGUE.RO.

21)  Pentru a fi aplicabil, pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca pot exista teoretic cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA isi cere scuze de neplaceri si va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

22)  SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a stabili alte preturi produselor de pe SITE, fata de cele valabile pentru reteaua de magazine MOBILAVOGUE.RO.

23)  Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

24)  Pretul afisat nu include costul transportului sau altor servicii oferite de catre SOCIETATE. Conditiile in care transportul si alte servicii se asigura de societate vor fi mentionate pentru fiecare comanda in parte, in functie de valoarea comenzii, a volumului si greutatii produselor, de distanta de parcurs sau promotiile valabile.

25)  Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.mobilavogue.ro nu se pot cumula cu alte promotii si reduceri existente in magazinele MOBILAVOGUE.RO.

MODALITATEA DE PLATA

26)  Avand in vedere valorile relative mari, specifice produselor comercializate prin SITE, dupa confirmarea comenzii, CLIENTUL va primi o factura proforma pentru avans. In lipsa unor prevederi contrare, avansul va fi de minim 50%.

27)  Neplata avansului suspenda intrarea in vigoare a contractului, si, implicit, termenul de livrare, pana la achitarea integrala.

28)  Restul pretului se achita inainte de livrare. Neplata integrala a pretului pana la livrarea produselor, suspenda obligatia SOCIETATII de a livra produsele.

29)  Pretul total, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA.

30)  SOCIETATEA va emite catre CLIENT o factura proforma pentru a incasa avansul si, ulterior, o factura fiscala pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

31)  Modalitati de plata pentru persoane fizice:

Plata ONLINE prin intermediul unui card bancar Visa, Visa electron sau Mastercard.

 • Plata in numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral numai la ridicarea produselor din depozit MOBILAVOGUE.RO

 • In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.

32)  Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.

33)  Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu codul clientului indicat de MOBILAVOGUE.RO pe factura proforma si numarul comenzii sau al facturii.

34)  Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Clientul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de mai sus pe adresa de e-mail: info@mobilavogue.ro

35)  Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al societatii cu intreaga suma si dupa identificarea comenzii pentru care s-a achitat avansul.

36)  In caz contrar, SOCIETATEA are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii.

37)  Pentru persoanele juridice, modalitatea de plata agreata este virament bancar cu respectarea prevederilor de mai sus privind mentiunile obligatorii.

MODALITATEA DE LIVRARE.

38)   In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT altceva, SOCIETATEA se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre client sau catre reprezentantul CLIENTULUI (persoana care preia produsele livrate).

39)  SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.

40)  SOCIETATEA va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.
Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

41)  Clientul are obligaţia de a se asigura că, la data livrării, există persoane desemnate pentru a primi produsele, în caz contrar urmând a suporta cheltuielile efectuate de către MOBILAVOGUE.RO pentru a le transporta dus-intors. O reexpediere a bunurilor se va face numai dupa ce CLIENTUL achita costul transportului deja efectuat si al celui care urmeaza sa se reefectueze.

42)  SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca, in cazul livrarii prin curier sau transportator propriu, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora. Receptia calitativa si cantitativa a marfurilor se face in momentul predarii, de fata cu soferul de livrare.

43)  In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

44)  SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

45)  Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de transport sau poate fi ridicat din depozit MOBILAVOGUE.RO  conform optiunii CLIENTULUI.

46)   Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

47)  Programul de efectuare a livrarilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 16.00 cu exceptia zilelor de sarbatoare legala. CLIENTUL este rugat sa precizeze la plasarea comenzii la ce ora poate fi livrata marfa, in cadrul intervalului mentionat anterior, in caz contrar, produsele se pot livra oricand in cadrul intervalului de timp.

48)  Termenul de livrare incepe sa curga in toate cazurile in care se percepe avans, de la incasarea integrala a avansului de catre MOBILAVOGUE.RO.

49)  Pana la achitarea integrala a pretului, MOBILAVOGUE.RO are dreptul de a suspenda termenul de livrare.

50)  Termenul de livrare este de cel mult 90 de zile de la data la care CLIENTUL a achitat avansul, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel. Termenele pot fi mai scurte in functie de disponibilitatea produselor, astfel cum apare in confirmarea comenzii.

51)  SOCIETATEA, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, de indata, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

52)  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, SOCIETATEA va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

53)  In cazul in care SOCIETATEA primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SOCIETATEA poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

GARANTII.

1)     Toate produsele comercializate pe SITE, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

2)     Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail info@mobilavogue.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

3)     CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie si instructiunile de manipulare, montaj, intretinere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

4)     Clientul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescriptiile din certificatul de garantie. MOBILAVOGUE.RO nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.

5)     Toate reclamatiile se transmit in scris, în maxim 48 ore de la data livrarii catre client. Dupa expirarea acestui termen, nu mai este valabila reclamatia privind viciile aparente sau care ar fi putut fi descoperite la o verificare atenta.

6)     Reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

7)     La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre MOBILAVOGUE.RO neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca MOBILAVOGUE.RO sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

8)     MOBILAVOGUE.RO va raspunde reclamatiei în termen de max. 5 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, MOBILAVOGUE.RO poate sa decida:

 1. respingerea reclamatiei;
 2. remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;
 3. acordarea unui rabat;
 4. înlocuirea mărfii sau returnarea acesteia.
 5. Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca s-a intervenit in orice fel asupra produsului.

9)     Remedierea reclamatiei se face in termenul prevazut de legislatia in vigoare.

10) In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

11) Reclamatiile se trimit la adresa S.C. RUSDECOR SRL, localitatea TARGU MURES, strada DIMITRIE CANTEMIR, nr. 19, 540099, judet Mures sau se notifica verbal la numărul de telefon  0726127500 sau in scris pe adresa de e-mail info@mobilavogue.ro

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.
SOCIETATEA va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

 

FORTA MAJORA.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

LEGEA APLICABILA – LITIGII.

Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii între parti.

Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul SOCIETATII.

Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul si scopul celor aratate mai sus.

VALABILITATE CONDITII CONTRACTUALE

Prezentele conditii sunt valabile pentru fiecare comanda acceptata de catre MOBILAVOGUE.RO. Utilizatorii si clienti vor verifica de fiecare data termenii contractuali valabili si daca ii accepta plaseaza o noua comanda.

54)  Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre MOBILAVOGUE.RO si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre MOBILAVOGUE.RO.

 

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI mobilavogue.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL mobilavogue.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI mobilavogue.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA.

 

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER

In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea UTILIZATORILOR.

Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.mobilavogue.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea prezentelor prevederi privind  termeni si conditii.

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.

Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a prezentelor clauze, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.

Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre MOBILAVOGUE.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:

 • Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;
 • Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;
 • Prin contactarea MOBILAVOGUE.RO, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea MOBILAVOGUE.RO sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. MOBILAVOGUE.RO detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului MOBILAVOGUE.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MOBILAVOGUE.RO mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, MOBILAVOGUE.RO nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SOCIETATEA prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele obtinute de catre SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.

Optarea pentru abonarea la newsletterul MOBILAVOGUE.RO implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania 2B GROUP SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile retelei MOBILAVOGUE.RO sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de MOBILAVOGUE.RO prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC RUSDECOR S.R.L. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. SC RUSDECOR S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.

2. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale
SOCIETATEA inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII.

Colectarea datelor – se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe SITE care sunt completate de catre UTILIZATORI, prin chestionare online etc.
Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SOCIETATII si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SOCIETATII si a tertilor cu care SOCIETATEA are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate SOCIETATII,
 • participarea la concursuri, promotii;
 • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
 • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
 • pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
 • cercetari de piata;
 • urmarirea datelor de vanzari.

SOCIETATEA poate face cunoscute aceste informatii in cadrul dealerilor si agentilor sai pentru activitatile mentionate mai sus.

SOCIETATEA nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul SOCIETATII.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. RUSDECOR SRL, localitatea TARGU MURES, strada DIMITRIE CANTEMIR, nr. 19, 540099, judet Mures, UTILIZATORII/CLIENTII  isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa intervina asupra datelor transmise;
– sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizarii SITE-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele UTILIZATORILOR. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

S.C. RUSDECOR S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 0021151…

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL.

In unele cazuri, este posibil ca SOCIETATEA sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, SOCIETATEA va putea stoca anumite informatii UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier “Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere “Cookies” ajuta SOCIETATEA sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. SOCIETATEA recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

DISPOZITII FINALE

Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. MOBILAVOGUE.RO se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

MOBILAVOGUE.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

MOBILAVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.mobilavogue.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

La o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. De asemenea la o comanda returnata cupoanele aferente acelei comenzi nu se mai trimit.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.mobilavogue.ro, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Termenii si conditiile de mai sus sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

SC RUSDECOR SRL

Our Brands

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

X