0788355944; 0735479497

mobilavogue@gmail.com

Despre noi

Mobila Vogue este locul in care gasesti mobilier si accesorii de lux pentru casa ta. Experienta de peste 20 de ani in ceea ce priveste exportul si comertul de mobilier ne recomanda ca fiind partenerul tau de nadejde in ceea ce priveste crearea spatiului de care ai nevoie pentru ca imobilul tau sa devina caminul tau, in adevaratul sens al cuvantului.

Crestem de la o zi la alta, ne perfectionam si astfel le oferim clientilor nostri cele mai noi modele de mobilier, de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Reusim asta datorita faptului ca lucram direct cu producatori de mobilier prezenti la cele mai mari expozitii de profil din Europa, iar asta ne permite sa garantam calitatea superioara a produselor noastre. La noi gasesti doar mobilier produs in UE (Italia, Spania, Danemarca).

Oferta MobilaVogue.ro acopera o paleta larga de produse, incepand cu mobila pentru dormitoare, holuri, birouri, scaune si incheind cu elemente de décor sau accesorii, atat de necesare pentru un camin decorat cu gust.

Vrei sa-ti mobilezi casa si nu ai timp sau inspiratie ca sa stabilesti detaliile proiectului? Nicio problema! Noi iti aducem cataloage profesionale din care sa iti poti alege modele, mostre de culori sau materiale. Si daca ai nevoie de ajutor, avem obiceiul sa colaboram cu designeri de interior cu care te vom pune in legatura, cu cea mai mare placere.

Pentru servicii personalizate, ne poti contacta fie pe email. Va fi placerea noastra sa te ajutam, iar casa ta va deveni in scurt timp casa visurilor tale!

Vă așteptăm în showroom-ul nostru din Tg.Mures , strada Lev Nicolaevici Tolstoi Nr.1

MOBILAVOGUE.RO

Our Brands

You can also sellect color codes via admin theme options

That is some options to demo for you.

X